Petroliştii au plecat la Turnu Severin pentru meciul de sâmbătă. Cosmin Contra: „Îmi doresc toate cele trei puncte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra, antrenorul petroliştilor. FOTO fcpetrolul.ro
Cosmin Contra, antrenorul petroliştilor. FOTO fcpetrolul.ro

Petroliştii au plecat către Turnu Severin, acolo unde, sâmbătă, de la ora 18.00, vor întâlni echipa din localitate, într-un meci contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I

Chiar dacă întâlnesc un adversar aflat într-o situaţie grea în clasament, „lupii” sunt conştienţi de faptul că trebuie să fie extrem de concentraţi pentru a obţine toate cele trei puncte în confruntarea de la Turnu Severin.

„Va fi un joc foarte greu, împotriva unei formaţii care, pe teren propriu, poate pune probleme oricărui adversar. Cei de la Severin au un antrenor tânăr, Jerry Gane,  care a făcut o treabă extraordinară într-un timp scurt, o echipă tehnică, ce aduce întotdeauna trei, patru, cinci jucători în preajma careului advers, un Florin Costea într-o formă tot mai bună de la meci la meci. În concluzie, o echipă periculoasă, dar suntem încrezători că ne vom continua traseul bun pe care l-am început în acest an şi că vom rămâne acolo, în partea superioară a clasamentului, continuând lupta pentru îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Cosmin Contra.

Nu mi-am făcut calcule, în sensul în care o victorie a noastră şi o înfrângere a celor de la Pandurii în această etapă ne-ar apropia foarte mult de locul doi. Eu iau fiecare meci în parte, îmi doresc toate cele trei puncte, iar la final vom vedea unde ne vom situa. Vreau ca băieţii să fie la fel de serioşi, de ambiţioşi şi de motivaţi ca până acum. Mă tem de fiecare joc, dar nu atât de forţa adversarului, cât de relaxarea noastră”, a mai adăugat tehnicianul „lupilor”.

Din lotul petroliştilor nu vor face parte Damien Boudjemaa şi Ovidiu Hoban, ambii suspendaţi. În acelaşi timp, în afara de Florent Sauvadet şi Valnicius Povilas, jucători indisponibili din motive medicale, în lot n-au fost opriţi, pentru această confruntare, nici Constantin Grecu şi Elhad Naziri.

Partida dintre CS Turnu Severin şi FC Petrolul Ploieşti se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00.

fcpetrolul.ro

Vă mai recomandăm

Concert Horia Brenciu & HB Orchestra în Club Sky Păuleşti

400 de jandarmi prahoveni vor fi la datorie în noaptea de Înviere

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite