Peste 12.000 de prahoveni nu au electricitate, iar patru localităţi sunt izolate. A fost solicitată intervenţia Armatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 12.000 de consumatori din mai multe localităţi din Prahova nu au energie electric, iar locuitorii din patru comune sunt izolaţi de lume. Autorităţile judeţene au cerut şi au obţinut intervenţia Armatei

Ultimele raportări ale Prefecturii Prahova indică o înrăutăţire a situaţiei în mai multe localităţi din Prahova, care au fost afectate de ninsorile puternice şi de viscol.

Duminică dimineaţă, au fost centralizate deranjamente colective şi individuale în alimentarea cu energie electrică în cazul a 12.197 consumatori din localităţile Cheia, Blejoi, Călugareni, Tătaru, Siliştea, Cioranii de Jos, Telega, Meri, Proviţa, Poiana Câmpina, Valea Popii, Muşiţa, Schiuleşti, Homorâciu, Groşani, Izvoarele, Băicoi, Drajna de Jos.

15 echipe de intervenţie Electrica sunt pe teren pentru remedierea defecţiunilor.

De asemenea, din cauza condiţiilor meteorologice grele, localităţile Boldeşti Grădiştea, Sălciile, Baba Ana şi Şotrile sunt izolate.

Autorităţile judeţene din Prahova au solicitat ministrului interimar al MAI, Gabriel Oprea, şi ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, intervenţia Armatei.

Militarii vor pune la dispoziţia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă o şenilată, o freză, un vehicul 6x6 cu lamă şi un convoi militar de transport apă şi pâine. De asemenea, un camion militar 6x6 va rămâne la dispoziţia primăriei din localitatea Fulga.

Mai puteţi citi

Primul drum judeţean deblocat în Prahova. Trafic normal pe Mizil – Baba Ana

Lista drumurilor blocate sâmbătă seara în Prahova. Aproape 2.000 de oameni fără electricitate


 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite