Percheziţii de amploare la Ploieşti la clanurile de interlopi. Printre persoanele vizate sunt membri ai familiei Spoitoru VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perchezitii la Ploieşti la clanul Spoitoru

Poliţiştii de investigaţii criminale, de ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au făcut, miercuri, o razie de amploare în cartierele rău famate din oraş, vizaţi fiind interlopi cunoscuţi printre care şi membri ai clanului Spoitoru.

UDPATE ORA 15.15:

Şapte bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 17 şi 55 de ani, au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii.

În urma celor 12 percheziţii, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, un pistol neletal, 5 cuţite, 3 săbii, un baston electroşoc şi alte obiecte folosite la activitatea infracţională.

În cadrul raziei, poliţiştii au acţionat în filtre rutiere, verificând astfel peste 80 de autovehicule, fiind legitimate şi 96 de persoane. 

În cadrul activităţilor, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, conform O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de aproximativ 3.900 de lei. 

Totodată, au fost reţinute două permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.

Ştirea iniţială:

........................................................................

Percheziţiile au loc după ce, în urmă cu două săptămâni, în centrul Ploieştiului a avut loc o încăierare între mai multe persoane cunoscute în zona lumii interolpe. În timpul scandalului, unul dintre participanţi a fost tăiat pe faţă, ulterior reclamând că i-a fost furată şi o borsetă în care ar fi avut o sumă importantă de bani, de ordinul miilor de lire sterline. Reclamaţia s-a dovedit una nereală, susţin surse judiciare.

Acuzaţiile în acest dosar sunt de tâlhărie calificată, tulburarea liniştii sau favorizarea infractorului.

”În cadrul acţiunii, poliţiştii Secţiei nr.2 de poliţie Ploieşti vor pune în executare 12 mandate de percheziţie domiciliară, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi favorizarea infractorului”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Poliţiei Prahova.

Percheziţile au fost făcute la casele interlopilor din Păuleşti, dar şi din cartierele Nord şi Bereasca din Ploieşti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite