Percheziţii de amploare în Prahova şi alte două judeţe într-un dosar de trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Percheziţii de amploare, marţi, ale BCCO Ploieşti în Prahova şi alte două judeţe. Este vizată o grupare infracţională de trafic de droguri de risc. Zeci de persoane vor fi aduse la audieri la sediul DIICOT Ploieşti.

UPDATE  Acţiunea ofiţerilor din cadrul Brgigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti sub coordonarea procurorilor DIICOT au descins la domiciliile a sute de persoane implicate în reţeaua de traficanţi şi consumatori de droguri în Bucureşti, Prahova şi Dâmboviţa. 

O mare parte dintre aceştia acţionau pe raza localităţilor Filipeştii de Târg şi Floreşti. Nu mai puţin de 200 de mandate de aducere au fost puse în aplicare cu ocazia percheziţiilor care au angrenat un număr impresionant de poliţişti şi jandarmi. 

Printre cei aduşi cu mandat la sediul DIICOT Ploeşti în vederea audierilor se află adolescenţi, proaspăt absolvenţi de liceu care nu au fost deloc protejaţi de anchetatori. Au fost luaţi de acasă încă de la primele ore ale dimineţii şi aduşi cu dubele însoţiti de mascaţi, la sediul Parchetului. 

Dintre cei 200 de suspecţi şi martori, doar cel mult 30 de persoane sunt suspecte pentru trafic de stupefiante, restul sunt cercetaţi pentru deţinere şi consum.

Surse apropiate anchetei au precizat că percheziţiile care au loc marţi dimineaţă implică o desfăşurare extraordinară de forţe, în dosar fiind implicaţi atât traficanţi de droguri din zona Filipeşti- Floreşti, dar şi zeci de consumatori, în special tineri care abia au ieşit de pe băncile liceului.

Ştire în curs de actualizare

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite