O luăm de la capăt. Ploieştiul a intrat din nou în scenariul galben din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieştiul a intrat din nou în scenariul galben din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID FOTO Shutterstock
Ploieştiul a intrat din nou în scenariul galben din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID FOTO Shutterstock

Municipiul Ploieşti alături de alte patru locaităţi din judeţ au intrat, începând de marţi 12 iulie 2022, în scenariul galben din cauza numărului mare de cazuri noi de COVID-19, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică Prahova.

Potrivit sursei citate, Ploieştiul, Vălenii de Munte, Păuleşti, Cocorăştii Mislii şi Gherghiţa se află începând de marţi 12 iulie în scenariu galben cu o incidenţă a cazurilor de COVID-19 peste 1.50. La un pas să intre în scenariul galben se află şi municipiul Câmpina cu o incidenţă actuală de 1.45.

Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploieşti a anunţat că în cusrul zilei de miercuri, 13 iulie 2022, se va întruni Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) care va decide dacă este cazul să se impună din nou restricţiile specifice scenarului galben.

incidenta ploiesti covid iulie 2022

Autorităţile locale nu ştiu la acest moment dacă restricţiile impuse de numărul mare de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 mai sunt valabile la acest moment, având în vedere că România nu se mai află în stare de alertă.

Vezi incidenţa în Prahova aici

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite