O grădiniţă, o torcătorie şi alte două imobile au ars, în această dimineaţă, în Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incediu a izbucnit la o torcătorie de pe strada Vlad Ţepeş din Ploieşti, focul extinzându-se, apoi, la alte două imobile, dar şi la o grădiniţă amplasate pe aceeaşi stradă. Valoarea totală a pagubelor se ridică la peste 150.000 de lei.

Echipajele de pompieri au fost solicitate în jurul orei 6.00, pe strada Vlad Ţepeş din Ploieşti pentru a stinge un incendiu izbucnit la o torcătorie din această zonă, al cărui proprietar este Gheorghe Ghiţă.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au intrevenit cu şase autospeciale cu apă şi spumă pentru a stinge flăcările care au mai cuprins şi alte trei imobile, două case şi clădirea Grădiniţei 28, situate pe aceeaşi stradă.

Tâmplăria de PVC a grădiniţei şi un perete cu o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi au fost distruse în incendiu, însă valoarea totală a pagubelor se ridică la peste 150.000 de lei.

Din primele cercetări ale pompierilor, se pare că incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite