Ninge pe Valea Prahovei. Pe DN1 și DN1A, circulația este îngreunată de stratul de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un pic de întârziere, iarna își intră în drepturi și în Prahova. Cine a ales să-și petreacă acest weekend la munte a avut o opțiune bună, ținând cont că pe Valea Prahovei ninge.

Dacă pe pârtii agitația este în toi, ceva mai dificil este în trafic. În acest moment ninge viscolit pe DN1, pe raza staţiunilor montane prahovene. Stratul de zăpadă a început deja să se depună  pe carosabil. Conform informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic. Momentan, se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant. Pe DN1A, în zona Cheia, stratul de zăpadă măsoară, pe mici porţiuni, aproximativ 1-2 centimetri.

Având în vedere că pârtiile de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov oferă condiţii optime pentru practicarea sporturilor de iarnă, agenții de la Poliția Rutieră se  aşteaptă ca spre după-amiază circulaţia să se intensifice pe DN1 Bucureşti - Braşov.

Ieri, dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti, judeţul Prahova, a înregistrat pe DN1, pe sensul de mers Bucureşti - Ploieşti, 19.611 autovehicule, cu 835 mai multe decât vinerea trecută.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite