Micii „lupi“ sunt premiați de jucătorii Petrolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto fcpetrolul.ro
Foto fcpetrolul.ro

Antrenorul Mircea Rednic şi jucătorii Laurenţiu Marinescu, Hamza Younes şi Gicu Grozav i-au premiat joi pe copiii de la Grădiniţa „Licurici" din Ploieşti.

Copiii de la grupa mare din această grădiniță au fost implicați într-un proiect iniţiat de către Asociaţia Comunitară „Lupii Galbeni".

Cei mai mici dintre suporteri au avut la dispoziţie o săptămână să pregătească desene în care să folosească culorile şi insemnele clubului FC Petrolul, iar cele mai frumoase trei creaţii au fost alese şi premiate de către reprezentanţii „galben-albaştrilor".

Câştigătorii au fost răsplătiţi cu bilete la meciurile formaţiei ploieştene, pentru ei şi pentru părinţii lor, toţi participanţii la această acţiune primind diplome.

Mi-a făcut plăcere să particip la această întâlnire. Copiii sunt crescuţi <<lupi>> de mici şi chiar au ţipat mai tare decât pe stadion. E o acţiune foarte frumoasă şi îi felicit pe cei care au avut această iniţiativă", a afirmat Mircea Rednic.

Tot joi, reprezentanţii Asociaţiei Comunitare „Lupii Galbeni" i-au premiat şi pe copiii de la Grădiniţa nr. 23. Programul va continua, săptămânile următoare, şi în cadrul altor grădiniţe din Ploieşti.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite