Mamă şi fiică, cercetate pentru c-au agresat doi poliţişti în ajutorul unui şofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi poliţişti au fost agresaţi de concubina unui şofer Foto: arhiva Adevărul
Doi poliţişti au fost agresaţi de concubina unui şofer Foto: arhiva Adevărul

Încercând să sară în ajutorul unui şofer prins beat la volan, o prahoveancă din Puchenii Maria, ajutată de fiica de 14 ani, a agresat doi poliţişti şi le-a deteriorat uniformele. Acum, bărbatul e cercetat pentru şofat sub influenţa alcoolului, iar fetele pentru ultraj

O femeie din comuna prahoveană Puchenii Mari şi fiica ei, în vârstă de 14 ani, sunt cercetate penal pentru infracţiunile de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri, a anunţat IPJ Prahova. Incidentul incriminat s-a petrecut marţi, în jurul orei 16.00, când o patrulă din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Puchenii Mari a oprit regulamentar în trafic în satul Pietroşani, un autoturism care se deplasa pe D.J. 139.

Întrucat conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat acest lucru, a devenit recalcitrant şi s-a opus cu vehemenţă solicitarilor legale ale poliţiştilor.

El a fost încătuşat în scopul conducerii la sediul secţiei de poliţie pentru luarea măsurilor legale, împrejurare în care concubina şi fiica acestuia au început să adreseze poliţiştilor cuvinte şi expresii jignitoare, totodată lovindu-i pe aceştia şi deteriorându-le uniforma de serviciu, se mai arată în buletinul de presă IPJ. Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a întocmit dosar penal faţă de cele două, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri, faţă de concubina conducătorului auto fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-a fost recoltată o probă biologică necesară stabilirii alcoolemiei, refuzând prelevarea celei de-a doua.

Cercetările sunt continuate faţă de conducătorul auto pentru încălcarea legislaţiei rutiere, iar faţă de cele două, mamă şi fiică, pentru săvârşirea infracţiunilor ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite