Mama gemenilor care au murit în urma căderii de la etajul 10 transmitea live pe Facebook în momentul tragediei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 în Ploieşti Sursa Facebook Dea Shai Atst
Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 în Ploieşti Sursa Facebook Dea Shai Atst

Mama copiilor care au murit în urma unei căderi de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti este ţinta oprobriului public pentru că în preajma momentului tragediei apare într-o transmisie live pe Facebook.

Tragedia s-a produs în jurul orei 20.40, în seara de miercuri, 11 august, când cei doi copii, gemeni, băiat şi fată în vârstă de 2 ani şi 3 luni, au căzut de la etajul 10 al apartamentului de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti. 

„Doi copii au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti. Se pare că au în jur de 2-3 ani şi sunt inconştienţi. Sunt asistaţi medical de către echipaje de la SAJ Prahova“, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. 

Iniţial s-a spus că mama lor se afla în altă încăpere făcând curat. 

Dar o înregistrare video de pe Facebook, făcută în preajma momentului fatal, a schimbat imensa compasiune publică într-un val de oprobriu public. 

Femeia apare în transmisia live de 3 minute şi 30 secunde în timp ce stă pe canapea şi ascultă manele tare, răstindu-se la fiul cel mare, un băiat de 5 ani, să o lase în pace, apoi să-i aducă o ţigară. 

Pe fundal se aude vocea unui copilaş, care se întrece să-i aducă el acea ţigară. În casă mai este o femeie, strigată „Alina“. 

Înregistrarea se termină când se aude cineva bătând la uşă insistent, după zgomote puternice ale sirenelor de Ambulanţă. 

Comentariile de la video-ul postat de femeie la ora 21.00 sunt greu de reprodus. 

Conform anchetatorilor, apelul la 112 privind căderea copiilor de la etaj a venit la ora 20.41. Femeia a intrat in live la ora 20.55. Cel mai probabil nu ştia de copii. 

Mama copiilor, Andreea, se mutase recent în apartament, cu chirie, împreună cu sora ei, Alina. Mama lor lucrează în Italia ca badantă, iar vecinii au avertizat-o de stilul de viaţă promiscuu al fiicelor şi de condiţiile mizere în care trăiau cu toţii. „Te-ai liniştit, Andreea, ai omorât copiii“, a scris bunica pe Facebook. 

Andreea obişnuia să facă des transmisii live pe Facebook, în timp ce ascultă muzică, bea, fumează şi tastează discutând cu cineva. Într-unul dintre videouri apare sărutându-se cu fiul cel mare, care suferă de un handicap. 

Pe aceeaşi temă: 

Doi copii de doi ani au murit după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti FOTO 

Drama a patru fraţi din Argeş. Tatăl lor a murit după un incendiu, iar mama lor este în stare critică

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite