Drama a patru fraţi din Argeş. Tatăl lor a murit după un incendiu, iar mama lor este în stare critică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei patru fraţi au între 4 şi 11 ani FOTO: Gheorghe Voicu
Cei patru fraţi au între 4 şi 11 ani FOTO: Gheorghe Voicu

Patru fraţi din comuna argeşeană Bârla cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani sunt într-o situaţie dramatică. Tatăl lor a murit la finalul lunii iulie după un incendiu izbucnit în gospodărie, iar mama lor este într-o situaţie critică la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Cei patru fraţi locuiesc deocamdată cu bunicul lor. Însă situaţia lor este una foarte delicată, mai ales că tratamentul mamei lor, care a suferit arsuri pe 40% din corp, este foarte costisitor. 

Impresionat de cazul lor, Gheorghe Voicu, primarul comunei argeşene Bârla, a lansat un apel umanitar. „Cei patru copii ai familiei Cârciumaru se află acum în grija bunicului, însă au nevoie de tot sprijinul comunităţii şi nu numai, mama lor fiind încă internată în spital, în stare gravă. 

Cine doreşte să îi ajute, sub orice formă, poate lua legătura cu familia din satul Mozăceni – Vale, nr. 309, sau poate contacta Primăria Bârla, la telefoanele 0248/678141, 0248/678201 sau pe e-mail la adresa: primariabirla@yahoo.com”, spune Gheorghe Voicu, primarul comunei Bârla.

Drama celor patru fraţi a început pe 20 iulie. În acea zi, după ce furtunul de la butelia pe care o avea familia în casă a sărit din racordul făcut la aragaz, a izbucnit un incendiu violent. 

Cei patru fraţi erau afară, însă incendiul i-a prins pe părinţi în casă. Daniel Cârciumaru (38 de ani), a suferit arsuri teribile pe 90% din suprafaţa corpului, iar mama copiilor, în vârstă de 28 de ani, a avut arsuri pe 40% din corp. În aceeaşi zi, cei doi au fost transportaţi cu elicopterul la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

După nouă zile de chinuri şi suferinţă, pe 29 iulie, tatăl celor patru fraţi s-a stins din viaţă. Mama lor a supravieţuit, însă starea ei de sănătate este una delicată, iar tratamentul unul foarte complex. Medicii din Capitală încă sunt circumspecţi cu privire la şansele sale de supravieţuire. 

Vă mai recomandăm şi:

Biserica sală de clasă pentru copii nevoiaşi. „Le-am făcut surpriză cu tabletele, aveau lacrimi în ochi”

Pedepse definitive reduse chiar şi cu patru ani pentru patru stăpâni de sclavi de la Berevoeşti care băteau copiii cu biciul

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite