Lună „de foc“ pentru handbalistele de la CSM Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele de la CSM Ploiești nu s-au putut bucura prea mult de Sărbători, ținând cont că în această lună le așteaptă o serie infernală de meciuri oficiale.

Înainte de aceste partide, fetele antrenate de Gigi Ionescu vor parcurge trei meciuri de verificare, după cum ne informează ziarulprahova.ro

Astfel, gruparea ploieșteană se va deplasa, astăzi, în Capitală pentru a da replica unei alte formații din Liga Națională:  CSM Bucuresti. La finalul săptămânii, handbalistele vor dispura alte două meciuri amicale, ambele în compania lotului național de tineret al României. Potrivit sursei citate mai sus, meciurile vor avea loc în sala de la Plopeni, vineri și sâmbătă.

Prima partidă oficială este programată pe 14 ianuarie, în deplasare, contra Oțelului Galați.

 „Este foarte important sa jucăm aceste partide pentru că trebuie să menținem o continuitate în pregătire. Cantonamentul pe care l-am efectuat luna trecută la Predeal și-ar fi pierdut din eficiență dacă nu am fi participat la turneul de la Brăila și dacă nu am fi jucat aceste meciuri. Concret, consider că programul stabilit este o necesitate pentru o echipă care începe o serie foarte grea de meciuri", a declarat antrenorul Gigi Ionescu pentru ziarulprahova.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite