Luminile de sărbători din Ploieşti se aprind în seara de 5 decembrie. Cadouri pentru copii, artificii şi recital Cezar Ouatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Ajun de Moş Nicolae, copiii din Ploieşti vor avea parte de una dintre cele mai aşteptate bucurii de sărbători, aprinderea luminiţelor ornamentale din oraş

Ceremonia de aprindere a iluminatului ornamental din Ploieşti se va desfăşura joi seară, la ora 18.00, pe scena amplasată la Târgul de Crăciun pe pietonalul din centru civic. Luminiţele vor fi aprinse de primarul Iulian Bădescu şi de copiii veniţi în oraş.

Sărbătoarea va începe mai devreme, în jurul orei 17.00, când în zona pietonală vor fi concerte de colinde susţinute de copiii de la Palatul Copiilor, dar şi un recital al lui Cezar Ouatu - The Voice, ploieşteanul care a reprezentant România la ediţia din acest an a Eurovision.

Aprinderea iluminatului ornamental va fi urmat de un foc de artificii, iar cei mici sunt invitaţi la teatru în aer liber, la piesa „Vine, Vine Caragiale“. Seara se va încheia cu apariţia lui Moş Nicolae care va aduce surprize şi daruri pentru copii.

În zona Târgului de Crăciun este amplasată o scenă unde în fiecare seară, începând cu ora 17.00, vor fi concerte de colinde ale elevilor din şcolile şi liceele din Ploieşti, coruri de copii de la Casa de Cultură IL Caragiale şi ansambluri artistice de la Palatul Copiilor, spectacole de teatru pentru copii, momente muzicale susţinute de artiştii Teatrului Toma Caragiu, ai Filarmonicii Paul Constantinescu şi ai Casei de Cultură IL Caragiale.

Vă mai recomandăm

Tradiţii de Moş Nicolae. În Prahova, copiii încep să umble cu „Steaua“, iar Moşul este aşteptat să aducă zăpadă

Bucureşti, decorat de Crăciun. Unde se vor amenaja luminiţele şi când vor fi aprinse

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite