Locomotiva unui tren plin cu combustibil a luat foc în mers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

Locomotiva unui tren care tracta 27 de vagoane încărcate cu combustibil a luat foc, sâmbătă dimineaţă, în mers, în apropierea localităţii Pantazi din judeţul Prahova. Incendiul a fost lichidat în urma unei intervenţii care a durat peste o oră.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, garnitura feroviară, formată din locomotivă şi 27 de vagoane încărcate cu benzină şi motorină, se deplasa dinspre localitatea Brazi, acolo unde funcţionează o rafinărie, către Feteşti.

Incendiul la locomotivă a izbucnit în apropierea localităţii Pantazi, focul cuprinzând întreaga locomotivă. Pomperii au reuşit să lichideze incendiul în urma unei intervenţii care a durat peste o oră, fără ca flăcările să se extindă la vagoanele încărcate cu combustibil şi făcă ca vreo persoană să fie rănită.

Locomotiva a fost dusă în Gara de est din Ploieşti. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalaţia electrică a locomotivei. Garnitura feroviară a cărei locomotivă a luat foc este operată de CFR Marfă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite