Jazz în dar, de Dragobete, la teatrul din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îndrăgostiţii, fie şi numai de muzică, sunt aşteptaţi luni seară la teatrul din Ploieşti la concertul de jazz romantic susţinut de Irina Sârbu, acompaniată de un band de muzicieni redutabili

Cum în ultimii ani Ziua Îndrăgostiţilor a fost sărbătorită de Teatrul Toma Caragiu în colaborare cu Asociaţia Jazz Forum’03 prin programarea unor concerte de jazz, şi în acest an, într-o bună tradiţie, sunteţi invitaţi de Dragobete la concert.

Luni seară, de la ora 18.30, teatrul va găzdui concertul „Jazz în dar de Dragobete“, o seară romantic şi o invitaţie de nerefuzat pentru cei îndrăgostiţi, fie şi numai de muzică.

Farmecul, talentul şi personalitatea solistei Irina Sârbu vor fi puse în valoare de bandul alcătuit din muzicieni redutabili: Puiu Pascu-pian, Ciprian Parghel- contrabas, Florin Dinu-clarinet&saxofon.

Vor fi interpretate piese consacrate – standarde – din sfera jazzului romantic, o muzică foarte accesibilă chiar şi celor mai puţin initiaţi într-ale jazzului. Prezentarea concertului va fi realizată de Victor Teodoru.

Biletele se găsesc la Agenţia de bilete a Teatrului, tel 0244/522774, preţul unui tichet fiind de 20 de lei, iar pentru cupluri, 30 de lei, pentru două persoane.

Vă mai recomandăm

Sărbătoreşte româneşte dragostea. Căsătorii de probă la Ploieşti, de Dragobete

Turtă dulce argeşeană şi cârnăciori de Rupea, la Târgul cu Bunătăţi de la Câmpina

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite