Jaf spectaculos în Prahova. Bijuterii în valoare de o sută de mii de euro, furate din casa unei tinere din Berceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Prahova este acuzat că ar fi intrat prin efracţie în casa unei tinere din Berceni de unde a furat bijuterii în valoare de o sută de mii de euro. Suspectul ştia în ce casă intră şi ce va găsi acolo, având în vedere că o perioadă de timp fusese iubitul surorii victimei.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reţinut, joi dimineaţă, în urma unor percheziţii care au avut loc în comuna prahoveană Berceni. Brăbatul, Florian P., este suspect că, în noaptea de 17 spre 18 august, ar fi intrat prin efracţie în casa unei femei în vârstă de 29 de ani, din ceeaşi localitate, de unde a furat o casetă cu valori.

Surse apropiate anchetei susţin că suspectul acţionase la pont, mai ales că fusese iubitul surorii victimei, o perioadă de timp.

 Imediat după săvârşirea faptei, Florian P. a fugit în Germania. Abia acolo a aflat că în casetă se află bijuterii extrem de scumpe, în valoare de peste o sută de mii de euro. Speriat, acesta a decis să returneze femeii o parte dintre inelele şi colierele din aur furate, pe care le-a trimis în colet prin intermediul unui serviciu de poştă rapidă.

Victima a reclamat fapta imediat la Poliţie, iar anchetatorii au identificat suspectul, după ce au prelevat amprentele de pe colet trimis din Germania către România.

Joi dimineaţă, Florian P. a fost prins la domiciliul său din Berceni şi adus la audieri la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite