Încă un primar PNG din Prahova a anunţat că va candida din partea PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi din cei patru primari PNG din Prahova au anunţat că vor candida, în acest an, de pe listele Partidului Democrat Liberal. Un al treilea edil s-a înţeles cu liberalii, iar pentru al patrulea se poartă negocieri intense

Primarul din comuna prahoveană Posești, Emilian Grigore, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PDL Prahova, că va candida pentru un nou mandat din partea democrat-liberalilor. Anunţul a fost făcut la câteva zile după ce şi edilul din Starchiojd şi-a anunţat trecerea la PDL.

„Am fost contactat şi de liderii judeţeni USL şi de PPDD, dar am considerat că aici îmi va fi mai bine. Pe durata acestui mandat, am avut o colaborare foarte bună cu deputatul din acest colegiu. Am fost sprijinit să asfaltez drumurile comunale sau să aprovizionez şcolile cu lemne“, a declarat primarul Emilian Grigore.

CITIŢI ŞI: Primarul din Starchiojd a trecut la PDL

Plecările vin în condiţiile în care Partidul noua Generaţie - Creştin Democrat a anunţat că nu va mai avea candidaţi la alegerile din acest an. Pe lângă Poseşti şi Starchiojd, PNG mai are primari în alte două comune prahovene, respectiv Filipeştii de Târg şi Măneşti. dacă, în prima, situaţia edilului este incertă, în cea de-a doua, primarul în funcţie, Nicolae Grigore, a trecut, potrivit unor informaţii de ultimă oră, în Partidul Naţional Liberal. Edilul din Măneşti este implicat într-o anchetă penală desfăşurată de DNA. Pe deasupra, cheltuielile făcute în mandatul său au fost în centrul mai multor scandaluri recente. Citiţi mai jos două din exemplele de cheltuieli bizare pe bani publici:

Un scanner a costat cât 3 Loganuri la o primărie din Prahova

Au montat centrala şi caloriferele, dar au uitat să le racordeze la gaze

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite