Imagini pe care nu ne-am fi dorit să le vedem în septembrie. A nins în Bucegi

0
0
A nins în Bucegi în noaptea de 22 spre 23 septembrie FOTO captură video
A nins în Bucegi în noaptea de 22 spre 23 septembrie FOTO captură video

Imagini pe care nu ne-am fi dorit să le vedem în septembrie au fost surprinse în noaptea de miercuri spre joi la refugiul Salvamont din Bucegi. A nins suficient de mult încât să se aştearnă deja un strat de zăpadă.

Vremea va fi rece joi şi vineri, anunţă meteorologii, iar în intervalul menţionat la munte, în general la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali (10...15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă.

      Vremea se va menţine deosebit de rece în toată ţara, iar în timpul nopţii în depresiunile intramontane şi în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizând izolat producerea brumei.
      Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice şi în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40...50 km/h, iarîn zona montană înaltă, de peste 60 km/h.

Joi şi vineri (23 şi 24 septembrie) vremea se va menţine deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.

Totuşi, pe final de septembrie, meteorologii anunţă o încălzire considerabilă a vremii, cu temepraturi care vor depăşi 20 de grade pe timpul zilei.

Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri