Grav accident pe DN1. Trei bărbaţi transportaţi în stare critică la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie s-a produs, luni după-amiază, pe DN1, în dreptul localităţii Cornu. Patru persoane au fost rănite, dintre care trei, în stare critică, au fost transportaţi la spital. Traficul în zona producerii accidentului s-a desfăşurat cu dificultate din cauza unor buşteni căzuţi dintr-unul dintre autoturismele implicate.

Din primele cercetări ale poliţiştilor care au ajuns la faţa locului, accidentul de pe DN1 s-a produs după ce una dintre maşinile implicate a intrat pe contrasens, conform Biroului de Presă al IJP Prahova.

 În impact au fost implicate un BMW X6 şi o camionetă care transporta lemne.

Impcatul dintre cele două maşini a fost violent, având în vedere că ambele au fost serios avariate, iar patru persoane au fost rănite.

image

Bolidul de lux a fost serios avariat în urma impactului cu dubiţa plină cu lemne FOTO ISU Prahova

Trei dintre acestea, toţi bărbaţi, unul de 20 de ani, altul de 30 şi cel din urmă de 43 de ani, au suferit leziuni mai grave astfel că au fost transportaţi la Spitalul din Câmpina pentru a fi stabilizaţi.

Deocamdată nu se ştie cu exactitate cine a fost şoferul vinovat de producerea accidentului.

image

Circulaţia pe sensul de mers spre Braşov a fost blocată parţial din cauza buştenilor care au căzut din dubiţă în urma impactului şi s-a împrăştiat pe drum.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite