Furt de aproape 12.000 de lei dintr-un chioşc de ziare din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au identificat suspecţii în cazul unui furt de ţigări şi cartele telefonice în valoare de 11.700 de lei. În locuinţele suspecţilor, poliţiştii au găsit mai multe arme albe, precum săbii, baionete şi topoare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Ploieşti au efectuat două percheziţii domiciliare în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Ploieşti, la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt.

În urma acestor acţiuni au fost depistaţi Marian Nicolae, în vârstă de 23 de ani, Vişan Cătălin, de 23 de ani, şi Dincă Marius, de 22 de ani, toţi din Ploieşti.

Cei trei sunt principalii suspecţi în cazul unul furt comis la un chioşc de presă, când au fost sustrase ţigări şi cartele telefonice în valoare de 11.700 lei.

În locuinţele percheziţionate, poliţiştii au găsit mai multe arme albe, precum săbii, baionete şi topoare. De asemenea, au fost găsite mai  multe telefoane mobile. În privinţa acestor obiecte, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii provenienţei lor.

Susupecţii sunt cercetaţi în stare de  libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite