FOTO VIDEO Roberta Anastase s-a căsătorit civil la Ploieşti. Politicianul şi-a păstrat numele de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roberta Anastase, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, s-a căsătorit civil vineri după-amiază la Ploieşti. Foarte emoţionată, Roberta Anastase a spus „DA“ iubitului său, Victor Farcă. Politicianul a ales să-şi păstreze numele Anastase

După 15 ani în care au fost împreună şi trei cereri în căsătorie, toate cu răspuns afirmativ, Roberta Anastase, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, şi iubitul său Victor Farca, au găsit timp să-şi oficializeze relaţia. După cum au mărturisit, cariera politică a Robertei Anastase i-a împiedicat până acum să găsească momentul potrivit pentru oficierea căsătoriei.

Cei doi s-au căsătorit civil, vineri după-amiază, la Ploieşti, oraşul în care s-a născut Roberta Anastase (37 ani), iar ceremonia, desfăşurată la Palatul Administrativ din Ploieşti, a fost oficiată de primarul oraşului, Iulian Bădescu, fost coleg de partid şi de Parlament cu Roberta Anastase.

Evenimentul monden a trezit curiozitatea a zeci de ploieşteni, mai ales că desfăşurarea de forţe din centrul oraşului, la care au participat SPP-işti, jandarmi şi poliţişti, dar şi numeroşi politicieni locali, nu avea cum să treacă neobservată.

Cei doi miri au venit la cununia civilă pe jos, spre încântarea trecătorilor care au admirat forma excelentă în care se află Roberta Anastase, fostă Miss România. Îmbrăcată într-o rochie fluidă, lungă şi albă, aproape deloc accesorizată, Roberta Anastase a fost o adevărată apariţie la braţul iubitului său, Victor Farca, un afacerist din Bucureşti. Acesta a ales să iasă în evidenţă doar cu batistă şi o cravată cu elefanţi turcoaz, despre care a afirmat că i-a plăcut foarte mult.

Momentul ceremoniei a fost extrem de emoţionant pentru Roberta Anastase care şi-a stăpânit cu greu lacrimile, dar şi buchetul cu orhidee, care i-a tremurat în mâini. Politicianul a ales să-şi păstreze numele de familie, Anastase.

La final, Roberta Anastase a spus că-şi doreşte „înţelegere, sănătate şi, cât mai repede, un copil, atunci când va dori Dumnezeu“.

Cununia religioasă şi petrecerea de nuntă vor avea loc duminică, la Palatul Ştirbey din Capitală. Roberta Anastase a dezvăluit că şi-a luat deja acasă rochia de mireasă, dar nu a arătat-o soţului, din superstiţie. Mirii au spus că nu s-au hotărât unde vor petrece luna de miere, destinaţia urmând a fi fixată după nunta de duminică.

Pe aceeaşi temă

Roberta Anastase se căsătoreşte civil la Ploieşti. Ceremonia va fi oficiată de primarul Iulian Bădescu

Roberta Anastase spune „Da“ după trei cereri în căsătorie: „Îmi doresc foarte mult un copil“

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite