Roberta Anastase se căsătoreşte civil la Ploieşti. Ceremonia va fi oficiată de primarul Iulian Bădescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, se căsătoreşte civil, vineri, la Ploieşti, locul natal al politicianului. Roberta Anastase îi va spune „DA“ iubitului său, Victor Farca, în prezenţa ofiţerului de stare civilă care va fi primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu

Roberta Anastase şi Victor Farca au decis să cunune civil la Ploieşti, locul în care s-a născut viitoarea mireasă, şi religios la Bucureşti, duminică, zi în care este programată şi o petrecere la Palatul Ştirbey.

Cununia civilă, programată vineri după-amiază la Palatul Administrativ din Ploieşti, va fi oficiată de primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, fost coleg de partid, dar şi de Parlament cu Roberta Anastase.

Roberta Anastase şi-a prezentat pentru prima oară viitorul soţ la TV, săptămâna aceasta, la emisiunea „Poveştiri adevărate“, transmisă de postul Acasă. Cei doi se cunosc din 1998, de la Techirghiol, unde s-au întâlnit la o Şcoală de Tineret a Partidului Democrat. 

Victor Farca, este din Bucureşti, inginer de profesie şi are afaceri în industria de mobilă.

Roberta Anastase a mărturisit că-şi doreşte foarte mult un copil şi că în perioada  în care a fost în prim-planul scenei politice a creat „un dezechilibru“ în viaţa ei.

Roberta Anastase a câştigat în 1994 titlul de Miss România şi este în acelaşi timp una dintre femeile de succes femei din politică. A ocupat, pentru aproape patru ani, a treia funcţie în stat, cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Mai puteţi citi

Roberta Anastase spune „Da“ după trei cereri în căsătorie: „Îmi doresc foarte mult un copil“

Roberta Anastase se mărită, în 30 iunie, la Palatul Ştirbey
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite