FOTO Un altfel de challenge: leapşa pe fotografii cu autobuzele din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că tot sunt la modă campaniile IceBucket Challenge sau Găleata cu Cărţi, un tânăr din Ploieşti a lansat o provocare inedită: leapşa cu fotografii în sau lângă un vehicul al SC Transport Călători Express SA Ploieşti, operatorul de transport public din oraş

Licean în clasa a XII-a, Cătălin Constantin este un mare pasionat de tot ceea ce ţine de transportul public din Ploieşti. Încă de pe la 14 ani a început să se intereseze în depouri de parcurile de autobuze, trolee şi tramvaie, de istoria transportului în comun din Ploieşti, de problemele angajaţilor, dar şi de cele pe care le ridică gestionarea unei astfel de societăţi.

Şi-a creat ulterior un forum, unul dintre cele trei-patru din România care au ca tematică transportul în comun, dar singurul dedicat doar unui oraş, dădea lecţii de bun-simţ pentru eficientizarea activităţii transportului în comun din oraş.

Acum, inspirat de campaniile de tip ICE Bucket Challenge, care presupune să-ţi torni o găleată cu apă rece şi gheaţă în cap pentru a atrage atenţia asupra unei boli incurabile, scleroza laterală amiotrofică, şi Găleata cu Cărţi, în care cei provocaţi trebuie să enumere 10 cărţi care i-au marcat, Cătălin a lansat, cum altfel, „Campania TCEPhotoChallenge”.

Aceasta presupune ca cei provocaţi să îşi facă o fotografie în interiorul / în preajma unui vehicul al SC Transport Călători Express SA Ploieşti ( fosta RATP ) şi apoi să provoace alţi patru  prieteni să facă acelaşi lucru.

La rândul lor, aceştia au 24 de ore să îşi facă poza. Fotografia poate fi simplă ori editată, selfie sau groupy ( group selfie ), absolut cum doreşte fiecare, dar să respecte o singură condiţie: să fie în preajma sau în interiorul unui vehicul TCE. Apoi se trimite fotografia printr-o postare pe pagina de Facebook a forumului, www.fb.com/TransPloieşti, cu hashtag-ul #TCEPhotoChallenge.

Pentru că vacanţă este pe sfârşite şi trebuie să fie amuzantă până la capăt, campania are şi premii originale. Dintre toate fotografiile, poza care va avea cele mai multe like-uri va câştiga, iar premiul va consta într-un abonament pe toate traseele timp de 1 lună, în condiţiile în care, în Ploieşti, din martie, transportul este oricum gratuit pentru cei care domiciliază în oraş, plus un cont Gold pe forumul lui Cătălin.

Drept pedeapsă pentru cei care nu îşi fac fotografia, aceştia vor trebui să le dea câte un bilet de o călătorie celor patru care sunt etichetaţi.

De ce facem asta? Pentru a promova transportul public din Ploieşti într-un mod unic şi, evident, ca să ne distrăm“, spune Cătălin Constantin.

Primele fotografii ale campaniei au fost trimise deja pe forumul liceanului.

Pe aceeaşi temă

FOTO Un licean dă lecţii de transport în comun autorităţilor din Ploieşti

Autorizaţiile de călătorie gratuită ale elevilor din Ploieşti trebuie reînnoite

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite