FOTO Razie cu flori în traficul din Ploieşti. Doar soferiţele au fost trase pe dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri au continuat tradiţia din ultimii ani şi au oferit de 1 Martie flori şi pliante cu sfaturi rutiere şoferiţelor care au tranzitat centrul Ploieştiului vineri dimineaţă

Cu o floare s-a făcut primăvară, vineri, în traficul din Ploieşti. Autori au fost poliţiştii de la Serviciul Rutier şi angajaţi de la Serviciul de Gospodărire Urbană (SGU), ieşiţi pe stradă cu gânduri paşnice şi fără chitanţierul de amenzi şi blocare de roţi în buzunar.

Înarmaţi, de data aceasta, cu frezii, lalele şi garoafe, dar şi cu pliante cu sfaturi rutiere şi urări, poliţiştii au tras pe dreapta şoferiţele aflate vineri dimineaţă în trafic.

Unele s-au speriat când au văzut desfăşurarea de forţe, dar şi-au dat repede seama despre ce este vorba când au văzut florile. Şi chiar dacă erau grăbite, s-au oprit pentru câteva minute pentru a primi florile, au mulţumit pentru gest şi au promis că vor fi extreme de atente, chiar dacă este 1 Martie.

Împărţirea de mărţişoare şi flori în trafic de către poliţiştii rutieri a devenit o tradiţie în ultimii ani.

La rândul lor, angajaţii de la SGU Ploieşti au dat asigurări că, cel puţin astăzi, vor fi mai indulgenţi cu maşinile blocate. Foarte mulţi ploieşteni sunt la cumpărături în oraş, de flori, mărţişoare şi cadouri.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite