UPDATE Percheziţii, de Mărţişor, la hoţi de produse petroliere din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Prahova efectuează vineri şapte percheziţii în Ploieşti, la suspecţi de furt de produse petroliere şi contrabandă cu produse accizabile din tutun.

ORA 12.45

„Mărţişorul“ matinal oferit suspecţilor de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Prahova şi luptători S.A.S. vizează infracţiuni de evaziune fiscală în domeniul transportului şi comercializării de produse petroliere şi al prelucrării şi comercializării produselor din tutun.

Percheziţiile sunt efectuate în Ploieşti şi în localităţile învecinate, persoanele vizate fiind suspectate că au creat un prejudiciu de peste 800.000 de lei prin activitatea infracţională începută în anul 2012.

La sediul Poliţiei urmează să fie aduse pentru cercetări 10 persoane.

ORA 08.35

Mărţişor cu percheziţii, vineri, la Ploieşti. Şapte domicilii ale suspecţilor vor fi controlate în căutarea de probe care să dovedească acuzaţiile de furt de produse petroliere şi contrabandă cu produse din tutun.

Potrivit IPJ Prahova, valoarea prejudiciului este de aproximativ 800.000 de lei, iar suspecţii acţionează de la începutul anului 2010.

Vom reveni cu amănunte.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite