Fiica lui Mircea Cosma şi-a făcut selfie în Camera Deputaţilor în timpul protestelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Andreea Cosma, selfie în Camera Deputaţilor, în timpul protestelor de joi   FOTO: Octav Ganea - Inquam Photos
Deputatul Andreea Cosma, selfie în Camera Deputaţilor, în timpul protestelor de joi   FOTO: Octav Ganea - Inquam Photos

Andreea Cosma, fiica fostului şef al CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost surprinsă, joi, în timp ce-şi făcea un selfie chiar în sala de şedinţe a Camerei Deputaţilor. În tot acest timp, în spatele deputatului reprezentanţii PNL şi USR protestau împotriva Ordonanţei de Urgenţă care aduce modificări Codului Penal şi care a scos sute de mii de oameni în stradă.

Andreea Cosma, fiica lui Mircea Cosma, nu a părut să fie deranjată de zgomotul de fundal şi de agitaţia din sală de ieri, din Camera Deputaţilor. Concentrată să obţină un cadru cât mai bun, fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, s-a ridicat în picioare şi, cu spatele la tribună, şi-a făcut mai multe fotografii.

Andreea Cosma (42 de ani) a intrat în Camera Deputaţilor de pe listele PSD Prahova. Ea nu a candidat de pe un loc eligibil, dar a ajuns parlamentar după ce alţi doi colegi de partid, care se aflau înainte pe lista candiaţilor PSD de Prahova, au anunţat că renunţa la mandate.

Andreea Cosma este trimisă în judecată de DNA Ploieşti într-un dosar încare este acuzată de fapte de corupţie, alături de alt fost preşedinte al CJ Prahova, Florin Anghel.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite