Este Crăciun şi la Penitenciarul Târgşor. Deţinutele vor mânca ciorbă de porc, sarmale şi cozonac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinutele de la Târgşor vor simţi puţin din bucuria Crcăiunului. FOTO: arhivă Adevărul
Deţinutele de la Târgşor vor simţi puţin din bucuria Crcăiunului. FOTO: arhivă Adevărul

Departe de familii şi copii, deţinutele din Penitenciarul Târgşor vor simţi puţin din atmosfera Crăciunului. Meniul din 25 decembrie va fi unul tradiţional, servit în apropierea bradului împodobit

Încă de la începutul lunii decembrie, femeile încarcerate în penitenciar au confecţionat obiecte care au fost donate copiilor şi vârstnicilor aflaţi în Centrul de plasament Văleni de Munte şi în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicat Nedelea, au făcut curăţenie în camere şi le-au decorat de Sărbători, au împodobit bradul, au organizat expoziţii şi au primit vizita copiilor.

Atmosfera de Crăciun a fost completată, în cazul deţinutelor care nu sunt vizitate de familie, de cadouri primite din partea unor asociaţii de întrajutorare - pachete constând în dulciuri şi obiecte de igienă. Toate femeile au primit şi cozonaci.

În ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, persoanele aflate în custodia unităţii de detenţie vor beneficia şi de un meniu îmbunătăţit, care va cuprinde preparate tradiţionale româneşti: ciorbă ţărănească de porc, sarmale.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite