Elevă bătută cu bestialitate de o colegă. Agresoarea este cercetată pentru lovire, unde a avut loc incidentul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii prahoveni au deschis un dosar penal, după ce o adolescentă de 13 ani a fost bătută cu bestialitate de altă colegă, o fată cunoscută cu probleme de comportament. Agresoarea este acum cercetată pentru loviri și alte violențe.

Fata a fost bătută cu bestialitate de o colegă FOTO Captură video
Fata a fost bătută cu bestialitate de o colegă FOTO Captură video

Imaginile șocante au fost postate în mediul online, însă părinții fetei și profesorii au aflat după câteva zile despre acest incident grav. Fata a ținut totul ascuns de frica altei agresiuni, Incidentul a avut loc în curtea unei cofetării, aflate peste drum de  Colegiul Național Nicolae Grigorescu din Câmpina. Agresiunea a fost filmată de o a treia față, care ar fi fost amenințată să asiste la bătaie.

Conform ziare.com, victima și agresoarea sunt eleve în clasa a VIII-a în cadrul Colegiului Național Nicolae Grigorescu din Câmpina, În imaginile publicate pe TikTok, cele două fete s-au întâlnit pe terasa unei cofetării.

Victima stă pe scaun la una dintre mese și este lovită din senin de colega sa. Este trasă de păr, lovită în mod repetat cu pumnii în cap și în spate, apoi izbită pur și simplu de mai multe ori cu genunchiul în piept și în zona feței. 

Ce spune Poliția

Conform IPJ Prahova, până luni, 5 februarie 2024, nu a fost depusă nicio plângere referitoare la acest incident, însă oamenii legii au demarat verificări.

În urma apariției în spațiul public a unei înregistrări video care ilustrează cum o tânără agresează fizic o altă tânără, la data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astfel, în urma cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 30 ianuarie a.c., două minore de 13, respectiv 14 ani, s-ar fi întâlnit pe terasa unei unități de alimentație publică, din municipiul Câmpina unde au avut o discuție în contradictoriu, ulterior, tânăra de 14 ani agresând-o pe cealaltă cu palmele în zona capului și a corpului.

În urma verificărilor, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, domiciliată în municipiu, urmând a fi stabilită situația de fapt. La acest moment, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, se arată în comunicatul IJP Prahova. 

Elena nu a avut nevoie de îngrijiri medicale

Părinții fetei bătute au aflat abia la câteva zile prin trecuse fiica lor. În ciuda loviturilor primite, eleva nu a fost rănită și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Se pare că incidentul violent ar fi fost, în realitate, regizat, clipul fiind doar un răspuns la o provocare, astfel de situații fiind cerute și apreciate pe rețelele de socializare.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite