Dubla lui Albin nu a fost de ajuns. Petrolul – Dinamo, 2-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cel mai bun joc făcut de galben-albaştri de la instalarea lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică, mijlocaşul uruguayan a reuşit să înscrie de două ori, însă Dinamo a revenit de fiecare dată. Petrolul a bifat al patrulea egal consecutiv în campionat

Derby-ul cu Dinamo, de duminică seară, a început excelent pentru Petrolul. În minutul 3, Albin a fost faultat în careu şi tot el a transformat cu siguranţă penalty-ul acordat de arbitrul Radu Petrescu. Dinamo a revenit 6 minute mai târziu prin golul de generic reuşit de Bărboianu, şut în vinclu de la 25 de metri.

Fără să acuze şocul şi luând reuşita oaspeţilor ca pe o întâmplare, lupii s-au năpustit în atac, văzând în Naumovski prada perfectă. Iar după ratările lui Guilherme, şut pe lângă, şi Albin, reluare peste poartă de la marginea careului, a venit, firesc, şi al doilea gol. Camara a făcut ce-a vrut cu Grecu, a pătruns în careu şi a centrat în faţa porţii de unde Albin a îndeplinit o simplă formalitate.

Împinşi de la spate de un public ce nu uitase umilinţa de la inaugurarea stadionului, găzarii îşi puteau majora diferenţa, însă Camara a fost oprit din cursă de arbitru pentru un presupus fault în atac. Albin a avut şansa unui hattrick de poveste, dar şutul său puternic a fost scos de pe linia porţii de Popa. În finalul primei reprize, Flavius Stoican a uitat că nu mai este jucător şi a pătruns pe teren pentru a protesta la adresa arbitrajului, fiind eliminat.

Petrolul a încheiat primele 45 de minute în avantaj, dar mai avea de gestionat încă o repriză. Pe care a început-o cu ghinion, întrucât Guilherme a reluat în proprie poartă o centrare venită de nicăieri, iar Dinamo a egalat fără a avea nicio contribuţie. Mai mult, la gândul unui punct nesperat la Ploieşti, câinii au tras de timp cât au putut, căzând seceraţi şi la faze în care n-au avut contact cu adversarii, totul sub privirile îngăduitoare ale lui Radu Petrescu.

Fără a mai avea forţa ofensivă din prima parte, ploieştenii au ratat spre final alte două oportunităţi prin Zicu, lovitură de cap reţinută de Naumovski şi voleu puternic oprit de cotul lui Velici. Nedrept, Dinamo putea da lovitura în prelungiri, însă Elton a trimis pe lângă poartă din doar 3 metri. Ajunşi la 5 remize consecutive, patru în Liga I plus cea din semifinala de cupă cu Astra, lupii sunt obligaţi să privească înainte. Urmează partida cu CFR Cluj de la Mediaş, locul unde Petrolul a pierdut singurul joc din actualul sezon (fcpetrolul.ro).

Mai puteţi citi

Răzvan Lucescu: „Am promis că batem Dinamo, aşa o să fie!”

Filipe Teixeira continuă la Petrolul

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite