Răzvan Lucescu: „Am promis că batem Dinamo, aşa o să fie!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petroliştii aşteaptă o descătuşare după remizele din ultima perioadă, iar antrenorul Răzvan Lucescu a ţinut să-şi reafirme încrederea că lupii vor reuşi să obţină victoria în confruntarea de duminică seară.

Derby-ul cu Dinamo este un bun prilej pentru galben-albaştri de a scăpa de obsesia remizelor, mai ales că bucureştenii vin după umilinţa din cupă în faţa Stelei şi au moralul serios afectat de înfrângerea cu 2-5.

Acest aspect poate reprezenta un avantaj pentru Petrolul, dar şi un impediment, în opinia tehnicianului Lucescu: „Ei au avut un meci nefericit în cupă şi nu au cum să treacă aşa uşor peste el, dar la fel de bine se pot mobiliza şi vor avea o reacţie de orgoliul. Important este cum vom juca noi, nu cum o vor face ei. Ştim cât de mult înseamnă acest joc şi pentru suporterii noştri şi i-am văzut pe băieţi foarte motivaţi, mai ales că suntem liniştiţi şi ne-am pregătit bine”.

La conferinţa de presă de sâmbătă, fostul selecţioner a mai afirmat faptul că apreciază munca depusă de Flavius Stoican la Dinamo, dar n-a uitat de promisiunea făcută imediat după încheierea partidei cu Astra, din Cupa României.

„Am promis o victorie cu Dinamo şi aşa o să fie, ţin foarte mult să îmi respect cuvântul. E important pentru noi să avem posesia, să controlăm jocul şi să construim. Sperăm să scăpăm de precipitarea de la finalizare şi să fim mult mai lucizi atunci când avem mingea. Ştiu că publicul ne va împinge de la spate şi va fi o atmosferă pe cât de frumoasă pentru noi, pe atât de apăsătoare pentru cei de la Dinamo”, a mai spus antrenorul lupilor.

Teixeira completează lista absenţilor

Mijlocaşul, care tocmai a semnat prelungirea cu un an a contractului cu Petrolul, nu va putea evolua în partida cu Dinamo, fiind suspendat. Ceilalţi jucători indisponibili pentru acest joc sunt Adrian Mutu, Laurenţiu Marinescu, Gerson, dar si Jean Sony Alcenat, fundaşul haitian neputând fi refăcut în urma leziunii musculare suferite în confruntarea de la Chiajna.

Porţile stadionului se deschid la ora 18.00

Pentru a preîntâmpina aglomeraţia de la porţi înaintea jocului cu Dinamo, accesul spectatorilor pe stadionul „Ilie Oană” se va face începând cu ora 18.00, cu două ore şi jumătate înaintea startului partidei.

Organizatorii roagă suporterii să vină din timp la arenă, în condiţiile în care strada Stadionului va fi închisă. Riveranii din această zonă care deţin autoturisme sunt rugaţi, de asemenea, să-şi parcheze maşinile în curţi sau pe străzile limitrofe, întrucât pe acolo va fi escortată galeria dinamovistă.

Fanii petrolişti care se vor deplasa dinspre centrul oraşului şi au bilete sau abonamente la Peluza a II-a vor intra în stadion prin poarta de pe strada Mihai Bravu, în timp ce spectatorii de la Peluza I şi Tribunele 0 şi 1 au la dispoziţie străzile Poştei, Praga, Sportului şi Alexandru Vlahuţă pentru a ajunge la arenă (fcpetrolul.ro).

Mai puteţi citi

Filipe Teixeira continuă la Petrolul

Petrolul - Astra, remiză albă în prima semifinală din Cupa României. Prima finalistă se va decide pe 16 aprilie

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite