Două persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN1. Traficul a fost restricţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidenul s-a petrecut în apropierea localităţii Băicoi FOTO Arhivă
Accidenul s-a petrecut în apropierea localităţii Băicoi FOTO Arhivă

Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut, sâmbătă, pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, accident în care au fost implicate trei autoturisme şi în urma căruia circulaţia pe DN 1 a fost restricţionată.

Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratuluide Poliţie Judeţean Prahova, accidentul a avut loc la kilometrul 77 al DN 1, în dreptul localităţii prahovene Băicoi. Şoferul unei maşini care circula dinspre Braşov către Bucureşti pe banda dinspre axul drumului a ieşit de pe sensul său de mers din cauza neatenţiei şi a lovit o maşină care circula regulamentar pe contrasens.

Maşina lovită a fost proiectată pe banda întâi a sensului de mers spre Braşov, unde s-a ciocnit de o altă maşină.
În total, în cele trei autoturisme implicate în accident se aflau opt persoane, iar două dintre acestea au fost rănite uşor, celelalte şase scăpând fără răni.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 1 a fost restricţionat, fiind dirijat de către poliţiştii rutieri.

Acesta este al doilea accident cu victime produs în judeţul Prahova în ultimele ore, după ce, vineri după-amiază, cinci persoane au fost rănite în urma ciocnirii a două maşini, pe DN 1 A Ploieşti - Braşov, accidentul producându-se pe un pod din localitatea prahoveană Blejoi.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite