Doi prahoveni au ajuns la spital cu degerături

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prahovenii au primit îngrijiri medicale în spital. FOTO arhivă Adevărul Ploieşti
Prahovenii au primit îngrijiri medicale în spital. FOTO arhivă Adevărul Ploieşti

Temperaturile scăzute din ultimele zile au făcut victime în Prahova. Un bărbat şi o femeie au ajuns la spital cu degerături după ce au stat ore întregi în frig

Primul caz a fost semnalat poliţiştilor din Prahova de către medicii de la Spitalul Floreasca din Bucureşti unde s-a prezentat un bărbat cu degerături la mâini şi picioare. Prahoveanul din localitatea Gorgota a fost adus în unitatea medicală de către fiica acestuia care l-a găsit în spatele casei, pe un câmp.

Bărbatul plecase de acasă sâmbătă seara şi a fost găsit abia duminică dimineaţa, cu dureri la mâini şi picioare.

Un caz asemănător a fost semnalat şi la Băneşti, unde o femeie de 87 de ani a venit la sediul Primăriei, unde a solicitat să înnopteze pentru că nu are locuinţă.

Bătrâna prezenta semne de hipotermie şi a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpina, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior, a fost internată la Spitalul de Neuropsihiatrie Voila – Câmpina.

Întrucât aceasta reprezintă un caz social, iar condiţiile meteo existente îi puteau pune în pericol viaţa şi sănătatea, atât poliţiştii, cât şi reprezentanţii Primăriei Băneşti s-au adresat Autorităţii Tutelare din cadrul Primăriei Breaza, unde femeia figurează cu domiciliul legal, în vederea efectuării demersurilor necesare pentru clarificarea situaţiei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite