Doi bărbaţi au murit şi altul a fost grav rănit într-un accident produs, sâmbătă noapte, pe DN1 în dreptul Bisericii Călătorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au murit şi altul a fost grav rănit, într-un accident produs, în noaptea de sâmbtătă spre duminică, pe DN1 în dreptul Bisericii Călătorulu. Victimele au oprit pe marginea drumului să repare o defecţiune la maşină

Tragicul accident s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, puţin după ora două. Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, o autoutilitară care se deplasa pe sensul spre Ploieşti a lovit două maşini care erau parcate pe marginea DN1.

 În urma impactului puternic, două persoane şi-au pierdut viaţa şi o a treia a fost grav rănită.

Se pare cele şoferii celor două autoturisme opriseră pe marginea drumului pentru că una dintre maşini avea pană. În cele două autoturisme se aflau trei persoane, iar în momentul producerii accidentului încercau să repare roata. N-au fost văzuţi de către şoferul autoutilitarei, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Sălaj, care i-a lovit în plin.

Doi dintre cei trei bărbaţi din Floreşti, unul de 32 de ani, celălalt de 36 de ani au murit, iar cel de-al treilea, în vârstă de 21 de ani a fost rănit grav.

Medicii pe pe Ambulanţă au făcut eforturi mari pentru a-l stabiliza, iar ulterior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean din Ploieşti.
Traficul rutier a fost blocat pe sensul de mers spre Ploieşti şi a fost deviat spre Floreşti, având în vedere că în zona în care a avut loc accidentul sunt separatoare de sens pe mijlocul DN1 şi nu a fost posibiă dirijarea circulaţiei pe o bandă a sensului opus.

Biroul de presă al IJP Prahova a anunţat că traficul s-a reluat în condiţii normale pe DN1 în jurul orei cinci dimineaţa.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite