Doi arestaţi în cazul jafului dejucat de la un cazinou ilegal din Câmpina. Unul dintre suspecţi a activat în Legiunea Străină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În maşina suspecţilor, poliţiştii au găsit inclusiv un pistol cu amortizor. FOTO captură Poliţia Română
În maşina suspecţilor, poliţiştii au găsit inclusiv un pistol cu amortizor. FOTO captură Poliţia Română

Doi suspecţi, reţinuţi sâmbătă, au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, de la Tribunalul Prahova, pentru tentativă de jaf armat

Joia trecută, cei doi intenţionau să dea o spargere la un cazinou din Câmpina, unde se întâlneau interlopi din Prahova pentru a juca, pe mize uriaşe, sute de mii de euro, barbut şi poker.

Jucătorii au fost filaţi înainte de spargere de cei doi suspecţi, Sergiu Baciu şi Ovidiu Croitoriu, din Republica Moldova, aceştia fiind dispuşi să-i lichideze pe interlopi dacă ar fi întâmpinat rezistenţă.

Potrivit ziarulprahova.ro, Segiu Baciu, născut în anul 1983, are o carte de identitate militară eliberată în Franţa, şi a făcut parte din trupele Legiunii dislocate în perioada 2010-2012 în Africa.

În percheziţiile care au urmat jafului dejucat, în autoturismul cu care se deplasau cei doi arestaţi au fost descoperite un pistol cu glonţ prevăzut cu amortizor, care avea în încărcător 7 cartuşe calibru 9 mm, precum şi alte 17 cartuşe de acelaşi calibru aflate în diferite locuri din autoturism şi un pistol cu gaz.

Tot în interiorul autoturismului au fost găsite 3 cagule, mai multe coliere din plastic destinate imobilizării, două perechi de mănuşi, 2 lanterne, un cuţit tip briceag, două arme albe tip box din metal şi alte obiecte ce puteau fi folosite la imobilizarea victimelor.

Pe aceeaşi temă

VIDEO 15 tâlhari care voiau să dea o spargere la un cazinou ilegal din Câmpina, prinşi de poliţişti. Sunt şi suspiciuni de asasinat la comandă

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite