Cum arată unul dintre centrele de carantină din ţară destinat suspecţilor de Covid 19. Este situat la baza munţilor Bucegi, în mijlocul pădurii de brazi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul de carantina din Busteni
Centrul de carantina din Busteni

Unul dintre centrele de carantină care va găzdui persoanele recent întoarse în România din Italia, Spania, Franţa sau din alte zone de risc, se află la Buşteni. Joi 12 martie, aici a ajuns primul autocar care transporta românii ce vor rămâne două săptămâni în carantină.

Clădirea în care vor rămâne în carantină suspecţii de Covid 19 se află chiar în mijlocul staţiunii Buşteni şi aparţine Centrului de Perfecţionare a Personalului din Industrie, aflat în subordinea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Localnicii spun că în această clădire sunt organizate de regulă parastase, dar şi petreceri de botez sau alte evenimente private, iar condiţiile de cazare sunt cel puţin decente. Imobilul se află la baza munţilor Bucegi, în imediata apropiere a pădurii de brazi, iar peisajul este spectaculos.

centru carantina busteni foto diana frincu

Joi, 12 martie, la Buşteni a ajuns deja primul autocar care a adus români recent întroşi din ţările din Europa unde coronavirusul a făcut ravagii. Autorităţile nu au oferit informaţii cu privire la numărul cetăţenilor care vor rămâne izolaţi aici. Se ştie doar că pentru fiecare persoană a fost rezervată o singură cameră.

În Prahova sunt în total 88 de locuri destinate românilor care trebuie să rămână izolaţi 14 zile. Un alt centru se află într-o localitate de lângă Ploieşti.

Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri