Stagiune online de teama Covid 19. Filarmonica Ploieşti îşi mută concertele pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vremuri de criză, artiştii se adaptează. Începând de săptămâna viitoare, Filarmonica ”Paul Constantinescu” îşi mută stagiunea online, dat fiind restricţiile impuse de autorităţi de teama coronavirusului.

”Săptămâna viitoare va debuta „Stagiunea online”, care vă va permite vizionarea, prin intermediul internetului, a celor mai frumoase concerte simfonice, folclorice şi de jazz pe care le-a organizat în timpul stagiunilor cu numerele 65, 66 şi cea curentă, 67.

Înregistrările vor putea fi urmărite pe reţeaua de socializare Facebook, la adresa https://www.facebook.com/filarmonicaploiesti, la date şi ore pe care le vom anunţa în timp util”, este mesajul conducerii filarmonicii ploieştene.
În măsura posibilităţilor toate evenimentele care ar fi trebuit să se desfăşoare în luna martie vor fi reprogramate, iar abonamentele îşi vor prelungi valabilitatea.
Vă reamintim că în baza Hotărârii nr. 2 emisă de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Ploieşti, din data de 9 martie 2020, activităţile culturale cu public ale Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploieşti au fost suspendate până pe data de 31 martie 2020, măsura având ca scop protejarea populaţiei împotriva răspândirii SARS-CoV-2.
 

Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri