CSM Ploieşti a pierdut o handbalistă, care a rămas însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona va lua o pauză de la viaţa de handbalistă Foto: profil Facebook
Ramona va lua o pauză de la viaţa de handbalistă Foto: profil Facebook

Clubul Sportiv Municipal a anunţat, marţi, că handbalista Ramona Ruscior a ieşit definitiv din calculele pentru acest sezon, după ce sportiva a rămas însărcinată. Oficialii CSM spun, totuşi, că sunt şanse ca ea să revină din toamna anului viitor

Handbalista de 27 de ani transferată de la Roman a anunţat că este însărcinată şi că va lua o pauză de durată. Ramona Ruscior, unul dintre cei doi pivoţi ai formaţiei ploieştene, i-a informat pe reprezentanţii CSM că va deveni mamă, situaţie în care contractul ei se reziliază automat, potrivit unui comunicat de presă emis de club.

„Sunt doi oameni în mine în acest moment: unul care se bucură din tot sufletul pentru Ramona şi care îi doreşte o naştere uşoară şi multă sănătae, iar altul care regretă enorm pierderea unei handbaliste importante, înaintea unei serii de meciuri foarte dificile. În aceste condiţii, este evident că trebuie să găsim o soluţie pentru a o înlocui pe Ramona", a declarat Gigi Ionescu, antrenorul echipei.

Despărţirea de Ruscior nu pare a fi una definitivă, directoarea Clubului Sportiv Municipal, Mihaela Stambolgiu, anunţând că este posibilă revenirea Ramonei la formaţia din Ploieşti, din toamna anului viitor . Deocamdată, în lotul CSM se mai află o singură jucătoare „de meserie" pe postul de pivot, Aneta Barcan.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite