CSM Ploieşti a câştigat primul meci de pregătire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri seară, în Sala „Lucian Grigorescu" din Capitală, echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, pregătită de antrenorii Lucian Nicolae şi Marian Vasilescu, a disputat un meci amical cu divizionara secundă ACS Interhandball Bucureşti. CSM Ploieşti a câştigat cu scorul de 36-27 (20-11)

Echipa folosită: Adrian Dumitru, Marian Dumitru - Viorel Zamfir 8 goluri, Alexandru Dimache 6, Bogdan Botezatu 6, Ionuţ Sârbu 4, Marian Băbău 3, Tiberiu Constantinescu 3, Ionuţ Rouă 2, Gabriel Ghizdăvescu 2, Adrian Vasile 1, Marius Mihoci 1, Marian Duţu, Alexandru Ene, Vasile Boriceanu, Alexandru Pîslaru (junior). „Suntem mulţumiţi de modul în care au evoluat jucătorii în această partidă. Dar, avem o problemă cu postul de inter dreapta pentru care va trebui să găsim o altă soluţie pentru începutul de campionat. Totuşi, sunt impresionat de Zamfir, pivot pe care am ajuns să-l folosim ca inter, iar acesta a dat randament", a declarat antrenorul formaţiei, Lucian Nicolae.

Vineri, de la ora 10,00, gruparea ploieşteană are programată o nouă partidă de verificare, în compania formaţiei CS Triumf Municipal Călăraşi, înscrisă în seria A din Divizia A. Întâlnirea va avea loc la actualul loc de antrenament al echipei CSM Ploieşti, în sala de la Aeroclubul „Gheorghe Bănciulescu" din Strejnic, potrivit unui comunicat de presă al CSM. De asemenea, CSM Ploieşti mai are programată participarea la un turneu de verificare în zilele de 26 şi 27 august, la Chiajna, competiţie organizată de prim-divizionara CSA Steaua Bucureşti. Iar cu o săptămână înainte de startul Ligii Naţionale, în perioada 3-4 septembrie, formaţia prahoveană urmează să participe la turneul organizat de Pandurii Târgu Jiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite