Cosmin Contra: “Mergem la Dinamo cu moralul ridicat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra a prefaţat partida cu Dinamo. FOTO fcpetrolul.ro
Cosmin Contra a prefaţat partida cu Dinamo. FOTO fcpetrolul.ro

Cosmin Contra a prefaţat partida pe care FC Petrolul o va susţine, sâmbătă seară, pe “Arena Naţională” din Capitală, cu Dinamo Bucureşti.

Neînvinşi în Liga I de aproape 10 luni de zile şi împărţind, în momentul de faţă, fotoliul de lideri cu Astra şi FC Botoşani, “lupii” îşi doresc să-şi continue parcursul remarcabil cu un rezultat pe măsură, dar sunt conştienţi de faptul că nu vor avea parte de o misiune uşoară.

“Ne aşteaptă o perioadă foarte grea, pe care o vom începe cu un meci împotriva lui Dinamo, o echipă care a crescut de la meci la meci şi care, în opinia mea, a pierdut trei puncte în ultima deplasare, cea de la Târgu Jiu. Dar, şi noi venim după o victorie obţinută acasă, am reuşit să câştigăm după foarte mult timp pe teren propriu, suntem cu moralul ridicat şi nu avem niciun motiv să nu încercăm să câştigăm toate cele trei puncte la Dinamo”, a spus Cosmin Contra.

“Important e să reuşim să ne facem jocul şi să fim la fel de agresivi cum am fost în ultimele meciuri, iar atunci sunt sigur că putem să scoatem un rezultat bun. Dinamo trece prin momente de schimbare, cu un proiect nou, cu un antrenor care face treabă bună, cu jucători tineri, dar rămâne Dinamo, indiferent de forma pe care o traversează sau pe ce loc se află în clasament. Presiune va fi şi pentru Dinamo, dar şi pentru noi, pentru că trebuie să câştigăm fiecare meci şi să rămânem în faţă în clasament”, a mai adăugat tehnicianul “galben-albaştrilor”.

Contra a recunoscut că nu va apela la modificări în lotul cu care va aborda întâlnirea de sâmbătă, acesta fiind acelaşi ca la partida cu Concordia. “Nu există nicio noutate în lot. Morar s-a antrenat din ce în ce mai mult cu echipa dar încă nu este 100% pregătit, aşa încât va reveni la meciul cu Craiova, din Cupa României, iar pe ceilalţi jucători aflaţi în proces de recuperare încă nu putem conta. Juan Albin şi Walter Fernandez sunt la un nivel mult mai bun din punct de vedere fizic, au lucrat foarte bine în aceste zile, şi o să mă pot baza pe ei pentru cel puţin 45 de minute”, a afirmat antrenorul ploieştenilor.

“Nu am făcut, încă, echipa pentru meciul cu Dinamo. O am 90% în minte, depinde un pic şi de faptul că Dinamo a schimbat sistemul la ultimul meci, mă aştept să joace la fel şi acum, şi, deocamdată, nu n-am decis”, a concluzionat Contra.

“Lupii” au efectuat, joi dimineaţă, un antrenament la baza de la Crângu lui Bot, iar mâine vor intra în cantonament, făcând şi deplasarea în Capitală. Partida dintre Dinamo şi FC Petrolul se va disputa pe “Arena Naţională”, de la 21.30.

Cu CFR Cluj se joacă pe 30 septembrie

Liga Profesionistă de Fotbal a comunicat programul etapei cu numărul IX a Ligii I, meciul dintre FC Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj urmând să se dispute luni, 30 septembrie, de la ora 21.30, pe stadionul “Ilie Oană”.

fcpetrolul.ro

Mai puteţi citi

Petrolul întâlneşte Universitatea Craiova în Cupa României

Cupa României: Dinamo joacă marţi, Petrolul -miercuri, Steaua şi Rapid - joi. Programul complet al transmisiunilor tv
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite