Conflict ca-n filme la Ploiești, cu pistoale și cătușe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Doi ploieșteni au vrut să pună la punct un datornic după un scenariu demn de filmele de acțiune. Bărbații au folosit cătușe, un pistol cu bile, dar și câțiva pumni. Unul dintre ei va petrece Paștele în arest, cu „brățări" primite de la polițiști.

Polițiștii au fost informați că în parcarea unui bloc din Ploiești are loc un conflict între mai multe persoane.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Ploieşti, care a găsit la unul dintre protagoniști o pereche de cătuşe metalice şi un pistol neletal, cu bile din cauciuc.

Din verificări a rezultat că incidentul a avut loc pe fondul unor neînţelegeri financiare mai vechi, privind închirierea unei schele metalice, pe care P. Cătălin a refuzat să o mai restituie celor de la care o închiriase.

 În aceste context, C. Ilie şi C. Axente au încercat să-l imobilezeze pe P. Cătălin şi să-i aplice pe închieturile mâinilor o pereche de cătuşe metalice, pe care C. Axente le avea asupra lui.

Întrucât a opus rezistenţă, P. Cătălin a fost lovit de cei doi cu pumnii şi picioarele şi ameninţat cu un pistol, cei doi încercând să-l determine să urce în autoturismul lor.

Arma a fost ridicată în vederea efectuării de verificări privind legalitatea deţinerii ei.

Cei doi suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de tâlhărie, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă  a lui C. Axente pentru 25 de zile, iar pentru C. Ilie măsura obligării de a nu părăsi ţara.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite