Concert caritabil la Ploieşti, pentru un tânăr bolnav de cancer. Laurian Manta şi Valentin Dinu, printre artiştii invitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul va fi în Zappa Club Ploieşti. FOTO PR
Concertul va fi în Zappa Club Ploieşti. FOTO PR

Miercuri seară, de la ora 21.00, în Zappa Club&Lounge din AFI Palace Ploieşti va avea loc un prim eveniment caritabil pentru a veni în sprijinul lui Adrian, un tânăr de doar 23 de ani, diagnosticat cu o tumoare pe creier.

Adrian are nevoie de un tratament urgent şi foarte costisitor în valoare de 40.000 de euro, iar acesta poate fi realizat doar în Germania.

Prahovenii care doresc să îl ajute pe Adrian sunt invitaţi miercuri seară în Zappa Club&Lounge, pentru a participa la un spectacol de stand-up comedy şi la un concert susţinut de către artiştii Valentin Dinu, fostul concurent de la Românii au Talent, Laurian Manta, fost participant la Vocea României, Marian Stăvar, Trupa Baieţii şi chitaristul Radu Pârvulescu.

Toţi banii strânşi din vânzarea biletelor de intrare vor fi donaţi pentru tratamentul lui Adrian. De asemenea, doritorii îl pot susţine pe Adrian şi prin donaţii directe în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele acestuia:

Zamfie Marius Adrian
LEI: RO83BTRL03001201W12222XX
EURO: RO98BTRLEURCRT00W1222201
SWIFT:BTRLR022 (dacă se depune de la altă banca)
USD: RO41BTRLUSDCRT00W1222201

Pentru mai multe detalii despre ora de începere a evenimentului, precum şi despre modalitatea de achiziţionare a biletelor, puteţi accesa site-ul http://www.zappaclub.ro/ sau pagina oficială de facebook, https://www.facebook.com/ClubZappa.

Mai puteţi citi

Talisman a concertat în Deva pentru o cauză nobilă: un copil de un an şi cinci luni are mare nevoie de ajutor

Taxi cântă pentru Oana Neagu
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite