Cirulaţie blocată pe DN1 din cauză unor accidente în lanţ în care au fost implicate o ambulanţa SMURD, opt autoturisme şi un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa implicată în accident nu transporta victime FOTO Arhivă Adevărul
Ambulanţa implicată în accident nu transporta victime FOTO Arhivă Adevărul

Circulaţia complet blocată pe DN1, pe sensul de urcare, în dreptul localităţii Băicoi din cauza unor accidente în care au fost implicate şapte autoturisme. Unul dintre şoferi este în stare gravă după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Victima a fost electrocutată.

Traficul este blocat pe DN1 în dreptul localităţii Băicoi pe sensul Ploieşti – Câmpina după ce mai multe autoturisme au intrat în coliziune cel mai probabil din cauza vremii nefavorabile şi a carosabilului acoperit cu zăpadă.

În accident a fost implicată şi o ambulanţă SMURD, dar care nu transporta nicun pacient. Potrivit IJP Prahova, coliziunea în lanţ nu s-a soldat cu victime.

Un alt accident s-a produs tot pe DN1, în dreptul localităţii Lilieşti. Aici un autocar fără pasageri a intrat într-un stâlp. Şoferul a fost electrocutat, însă a supravieţuit şi se află în prezent în Ambulanţă unde primeşte îngrijiri medicale.

De asemenea, pe DN1, în zona staţiunilor montare se circulă îngreunat, în condiţii de iarnă. În zona Posada, un TIR care nu era echipat de iarnă (fără lanţuri) nu a mai putut înainta din cauza zăpezii de pe carosabil. În spatele TIR-ului s-au format coloane de maşini.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite