Circulaţie blocată pe DN1 din cauza unor accidente petrecute la Nistoreşti şi Movila Vulpii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două accidente s-au petrecut pe DN1, în Prahova, luni dimineaţă FOTO Arhivă
Două accidente s-au petrecut pe DN1, în Prahova, luni dimineaţă FOTO Arhivă

Circulaţia rutieră este blocată, luni 4 aprile, pe DN1 la ieşire din Ploieşti spre Braşov din cauza unui accident petrecut în zona Movila Vulpii. Un alt accident a avut loc concomitent cu primul, tot pe DN1, în dreptul oraşului Breaza.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în accidentul petrecut la Movila Vulpii sunt implicate două maşini în care se aflau opt persoane, dintre care patru copii. Toţi pasagerii aflaţi în autoturismele care s-au lovit în trafic sunt conşitenţi, anunţă sursa citată. La faţa locului au fost mobilizate 1 autospeciala de stingere, 1 descarcerare şi 1ambulanta SMURD, potrivit ISU Prahova. Traficul rutier în zona producerii accidentului este restricţionat pe sensul Bucureşti – Braşov.

Cel de-al doilea accident s-a produs tot pe DN1, dar în dreptul oraşului Breaza. Aici echipele de salvatori intervin pentru a acorda îngrijiri medicale unui şofer care s-a răsturnat cu maşina. Ciruclaţia nu este afectată în zonă, anunţă Poliţia Prahova, autoturismul aflându-se în afara părţii carosabile.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite