Cine sunt proxeneţii care s-au îmbogăţit cu o sută de mii de euro. Poliţia le-a luat maşinile de lux, dar judecătorii i-au lăsat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liliac, Menix şi Stegaru au fost plasaţi în control judiciar deşi procurorul a cerut arestarea lor
Liliac, Menix şi Stegaru au fost plasaţi în control judiciar deşi procurorul a cerut arestarea lor

Constantin Nicolae, zis Liliac, Cristian Ionel Andrei, zis Menix şi Adrian Stegaru sunt cei trei porxeneţi reţinuţi miercuri de către poliţiştii ploieşteni. Cei trei sunt suspectaţi că s-au îmbogăţit prin metoda ”loverboy”. Deşi procurorul de caz a cerut arestarea lor preventivă, judecătorul a decis să-I lase în libertate, dar sub control judiciar.

Judecătoria Ploieşti a respins, mierucri 29 mai, cererea de arestare preventivă solicitată de procurorul de caz pe numele celor trei suspecţi de proxenetism. Instanţa a decis să-i elibereze deîndată pe cei trei bărbaţi, dar le-a interzis să părăsească limita teritorială a judeţului Prahova. Decizia judecătoriei poate fi atacată de către procuror la instanţa superioară în termen de 48 de ore.

Constantin Nicolae, zis Liliac, Cristian Ionel Andrei, zis Menix şi Adrian Stegaru au fost reţinuţi în urma unor descinderi care au avut loc miercuri în Prahova. Potrivit unui comunicat de presă, începând cu anul 2018, persoanele bănuite ar fi comis acte de proxenetism, atât pe teritoriul României, cât şi în afara ţării, prin metoda ,,loverboy”. Aceştia ar fi avut, iniţial, relaţii de prietenie/concubinaj cu femei, pe care, ulterior, le-ar fi determinat să se prostitueze, îndeosebi în cluburi din afara ţării.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 100.000 de euro. Percheziţiile se desfăşoară cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Poliţiştii au indisponibilizat două maşini de lux aparţinând suspecţiolor, un Porche Panamera şi un Audi A5.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite