Cinci persoane au fost rănite după ce o ambulanţă aflată în misiune a fost lovită de o maşină şi s-a răsturnat, în Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane, între care un bolnav transportat de o ambulanţă, au fost rănite, duminică seară, în urma unui accident produs într-o intersecţie din Ploieşti, primele cercetări ale poliţiştilor arătând că autosanitara aflată în misiune s-a răsturnat după ce a fost lovită de o maşină.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Marian Popescu, a declarat că accidentul a avut loc în intersecţia din cartierul de nord al municipiului Ploieşti, aproape de ieşirea din oraş către Braşov.

Primele informaţii arată că un autoturism Nubira care circula spre ieşirea din oraş a intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului şi a lovit în plin o ambulanţă care se îndrepta către Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, transportând un pacient, şi care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

În urma impactului, ambulanţa s-a răsturnat, cele trei persoane aflate în autospecială - şoferul, asistenta medicală şi pacientul – fiind rănite.

De asemenea, doi pasageri din autoturism au fost răniţi. O a treia persoană aflată în autoturism a suferit un atac de panică.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că cei cinci răniţi, între care se află şi o tânără de 17 ani, au suferit traumatisme şi plăgi şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite