Caz şocant în Prahova! Un tată şi-a lăsat însărcinată fiica UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost batjocorită şi lăsată însărcinată de cel care ar fi trebuit s-o apere. Este vorba despre o tânără, în vârstă de 18, din Puchenii Mari, care a fost violată chiar de tatăl său.

ORA 14.19

Cercetările efectuate au stabilit că în perioada martie - aprilie 2011, suspectul a întreţinut relaţii sexuale cu fiica lui în vârstă de 18 ani, împotriva voinţei acesteia. Conform concluziilor medico-legale, fata este însărcinată în luna a şaptea şi nu necesită îngrijiri medicale.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut joi seară, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest.

ORA 13.30

În urma incestului, tânăra a rămas însărcinată. În ciuda faptului că fătul are deja şapte luni, despre acest caz s-a aflat abia acum. Nici măcar mama victimei, care ştia despre apucăturile soţului, mai ales când acesta consumă alcool, nu a anunţat poliţia. În urma anchetei desfăşurată de oamenii legii şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Prahova, se pare că bărbatul şi-a abuzat fiica într-un moment în care era băut.

Bărbatul a fost reţinut, fiind acuzat de viol şi incest. Victima se află în grija reprezentanţilor Direcţiei pentru Protecţia Copilului Prahova.

Vom reveni cu amănunte!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite