Câte maşini au reuşit să spargă patru hoţi din Ploieşti într-o singură noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii ale Poliţiei FOTO Arhiva
Percheziţii ale Poliţiei FOTO Arhiva

Patru hoţi, suspecţi că au reuşit să dea 18 spargeri într-o parcare din cartierul Sud din Ploieşti au fost reţinuţi de poliţişti în urma unor percheziţii care au avut loc marţi, 30 martie.

”Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea  de 12/13 martie a.c., persoanele în cauză ar fi comis mai multe furturi din autoturisme, în zona de sud a oraşului”, se arată într-un comunicat remis presei de Poliţia Prahova.

Poliţia susţine că cercetările vizează inclusiv efectuarea de operaţiuni financiare frauduloase, comise în luna decembrie anul 2020,  când unei persoane ”i-a fost sustras din geantă un portofel ce conţinea acte, documente şi carduri bancare, acestea din urmă fiind folosite pentru retragerea de numerar de la bancomate”.   

Prejudiciul cauzat prin comiterea infracţiunilor se ridică la suma de 6500 lei.

Patru persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, faţă de acestea s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca miecuri să fie prezentate unităţii de parchet, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

La activitate au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite