Castelul Peleş stinge 3.000 de becuri pentru „Ora Pământului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzeul Naţional Peleş participă sâmbătă la „Ora Pământului”, oprind peste 3.000 de becuri pentru a conserva energie şi a conştientiza necesitatea conservării resurselor planetei

Pe 23 martie, între orele 20.30-21.30, Castelul Peleş se va alătura sutelor de milioane de oameni din întreaga lume şi miilor de instituţii care vor stinge lumina, pentru o oră, marcând, astfel, „Ora Pământului”.

„Am conştientizat în urmă cu un an puterea uimitoare, excepţională şi minunată, de sincronizare a voinţei a peste 1,3 miliarde de persoane, a căror conştiinţă era interconectată de o simplitate profundă, că viaţa întrece ca prioritate orice altceva. Acum e timpul să trecem la pasul următor. O schimbare durabilă va putea să apară în lume atunci când oamenii vor adopta alte modele de gândire şi comportament“, spun muzeografii castelului.

În acest an, pe 23 martie, între orele 20.30-21.30, „o dată cu stingerea pentru o oră a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esenţiale funcţionării şi deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by este momentul să trecem la o schimbare pozitivă şi profundă a modului nostru de a relaţiona cu mediul“, este mesajul muzeografilor de la Peleş.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite