Campanie umanitară pentru Vlad Radu, juniorul bolnav de la Petrolul Ploieşti. Echipa şi suporterii, alături de fotbalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii Petrolul Ploieşti sunt chemaţi să dea o mână de ajutor lui Vlad Radu, juniorul bolnav de la club. La meciul cu Oţelul, de duminică seară, vor fi montate dispozitive speciale pentru colectarea de fonduri

Ca şi în urmă cu câteva luni, când juniorul Vlad Radu a fost ajutat cu bani de fotbaliştii şi staful de la Petrolul Ploieşti, jucătorii şi antrenorii Petrolului au strâns bani, iar prin intermediul tehnicianului Cosmin Contra, suma a ajuns, sâmbătă, la tatăl lui Vlad. Acelaşi gest l-a făcut şi patronul Dan Capră, care a ţinut să-i transmită juniorului multă sănătate, asigurându-l de întreaga susţinere a clubului.

În noiembrie, juniorul promiţător de la Petrolul, în vârstă de 17 ani, a aflat că suferă de o boală gravă la stomac, iar la finalul lunii martie va fi operat pentru a doua oară.

Pentru a-i ridica moralul, jucătorii s-au întâlnit cu Vlad şi vineri, la finele antrenamentului desfăşurat la Crângu lui Bot, în pregătirea meciului cu Oţelul, de duminică seară.

Noua mediatizare a cazului lui Vlad Radu a avut efecte imediate, astfel că fundaţia Graffiti Social Work se va implica, alături de FC Petrolul Ploieşti, în strângea de fonduri pentru salvarea juniorului nostru.

Prezentă şi în alte acte de caritate, Graffiti Social Work va dona clubului un dispozitiv electronic pentru a putea colecta bani încă de la meciul de duminică, împotriva Oţelului Galaţi. Dispozitivul va fi montat la intrarea în tribuna oficială, funcţionând atât cu monede, cât şi cu bancnote. Pentru ceilalţi spectatori prezenţi la partida de duminică seară, care doresc să-l ajute pe Vlad, vor exista mai multe centre de colectare atât la cele două tribune, cât şi la ambele peluze.

Mai puteţi citi

Contra despre meciul Petrolului cu Oţelul: „Trebuie să ne luăm revanşa în faţa publicului“

VIDEO FOTO Coadă, la Ploieşti, pentru mărţişoarele împărţite de Mutu şi coechipierii de la Petrolul

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite