Cadavru de nou-născut, găsit într-o ghenă din Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Descoperirea macabră a fost făcută marți dimineață, în cartierul Bariera București, de către un angajat de la salubritate. Este foarte posibil ca bebelușul să se fi născut viu. Ancheta va fi continuată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Descoperirea a fost raportată la 112, iar de urgență, la fața locului au ajuns procurorii, dar și un echipaj de Ambulanță.

Cadavrul era într-o ghenă de bloc din cartierul Bariera București.

„Din ceea ce ne-am dat seama, nou-născutul era decedat de 3-4 ore. Părea născut la termen, după aspect și stadiul de dezvoltare, și este de sex masculin. Nu am putut face manevre de resuscitare din cauza timpului scurs de la moarte, cid oar să constatăm decesul", ne-a spus Daniel Nicolae, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Prahova.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină legală în vederea efectuării necropsiei. Abia după ce vom afla rezultatele autopsiei vom putea să ne pronunțăm în acest caz. Ancheta continuă și este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova", ne-a spus Georgiana Iorguță, purtătorul de cuvânt al instituției.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite